Her finner du oss.

Fra Arendal:
Etter ca 7 km på E18 ta avkjørsel til høyre Dalen på vei skiltet mot Saltrød,

etter ca 1 km ta så første avkjørsel til venstre mot Strengereid (du er nå på Tveite), kjør ca 2.5 km og du kommer ned en bakke og ut på en slette, passerer ei lita rød bu på venstre side så et kryss der det er skiltet Saltrød til høyre. Samtidig ser du et gult hus med granhekk til venste, der ligger Bråvoll.

Fra Oslo:
Ca 10 minutter etter du har passert Tvedestrand kommer du til Våje og tar da avkjørsel til venstre mot Strengereid (rett før fotoboksen på høyre side). Etter ca 3.5 km kommer en ny avkjørsel til høyre mot Dalen. Etter ca. 1.2 km på denne veien kommer du til et kryss skiltet til venstre mot Saltrød, samtidig ser du et gult hus med granhekk til høyre, der ligger Bråvoll.

 


Vis fredsparken i et større kart slik at du kan få kjøreanvisning

ny4

Nyhetsbrev

Invitasjon

Vi har ikke til hensikt å bli rike på dette prosjektet, fra vår side er det et ”non profit” prosjekt. Derfor inviterer vi enkeltpersoner, lag og foreninger, bedrifter og det offentlige til å være med å bidra. Bidragene kan være å bli delaktig i prosjektet ved å tilby praktisk hjelp, økonomisk hjelp eller ved å tilby kompetanse.